Personlig træner til Ulven Ole. Efter rygestop, skal jeg i form

Jeg er aktiv på bloggen for tiden. Jeg har lige skrevet om mit lille rygestop her på siden. Ja, eller ja, rygestop og rygestop. Jeg er begyndt på e smøger, og det er da en start synes jeg. Læs hele mit indlæg her.

Efter jeg gik i gang med det, så opsøgte jeg med det samme en personlig træner i København. Og for at være helt ærligt, så får rabat på træningen ved at give ham taletid her på bloggen. Så jeg overlader hermed ordet til ham.

Det tilbyder jeg

Jeg er meget glad for at byde dig velkommen til min side, hvor du kan blive klogere på, hvad jeg kan tilbyde som personlig træner. Du kan selvfølgelig også bruge min side til at finde inspiration omkring din træning, og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til sidens indhold. Nedenfor kan du læse lidt om, hvad jeg egentlig har at tilbyde.

Jeg er en personlig træner på Frederiksberg, som tilbyder boksetræning. Træningen kan bruges på mange måder, og det er individuelt fra person til person, hvad man ønsker at opnå. Udgangspunktet er, at der skal være mulighed for at udvikle sig og opnå sine mål, og det er netop dét, jeg bestræber mig på at hjælpe dig til, hvis du starter hos mig.

Fleksible tider

Hvis du vælger mig som din personlige boksetræner på Frederiksberg, vil du opleve, at jeg har forståelse for din hverdag og prioriteter. Derfor går jeg også op i, at der er fleksibilitet i de tidspunkter, vi kan træne sammen på. Det skal kunne hænge sammen for dig, hvis du vil opnå de bedste resultater, og derfor er det også afgørende, at planlægningen er god.

Større muligheder for succes

Der er mange vigtige parametre, hvis man vil udvikle sig inden for sport såvel som andre steder i livet. Et af dem kan være, at man får noget sparring, som ligger ud over det sædvanlige, og det er netop her, jeg står til rådighed. Med en personlig træner har du nemlig mulighed for at komme dybere ned i, hvad du skal forbedre, og hvordan det skal foregå.

Der findes forskellige ønsker og kriterier for succes, og det kigger vi sammen på, så vi bedst muligt kan skabe vejen derhen. Det handler blandt andet om, at vi sammen definerer, hvor du vil forbedre dig, og hvor meget energi du ønsker at lægge i det. Chancen for succes bliver markant større, hvis det er klarlagt, hvad målet er.

Klare linjer

Hos mig vil du altid opleve klare linjer og ærlighed. Jeg fortæller dig, hvad der kræves, og hvordan du vil kunne forbedre dig. Der er flere elementer af træningen, og det handler selvfølgelig først og fremmest om det fysiske og tekniske, som vi sammen forbedrer fra gang til gang. Derudover er det også vigtigt at kigge på mentale elementer, som kan betyde rigtig meget for træningen.

Der vil også være dele af træningen, som foregår uden for lokalerne. Det kan fx handle om kost, restitution og andre ting, som jeg ikke kan kontrollere direkte for dig i hverdagen. De ting skaber vi også klare linjer omkring, så forudsætninger bliver bedre.

Positiv energi

Det er afgørende for mig, at du oplever en positiv energi, når vi træner sammen. Du skal kunne lide at komme her, og du skal glæde dig til at blive udfordret på forskellige områder. Det er også et mål for mig, at du går ud af døren med et smil på læben, selvom du måske er træt. Sker det, vil jeg også være glad for det, vi sammen har opnået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *