Ole kan lide kurser. Så bliver man en bedre ulv

Kurser for ledige – Så du ikke ender som en ensom ulv

ensom ulvHar du udtrykket “en ensom ulv” ? Ja, selvfølgelig har du det. Selvom det ofte forbindes med en person som er stærk nok til at kunne klare sige sig, så er der ikke mange som foretrækker at være den ensomme ulv udenfor flokken.

Men man kan nemt komme til at ende udenfor arbejdsmarkedet, hvis man ikke konstant opdaterer sin viden indenfor den branche man er ansat i.

Hos grafiskekurser.dk har de igennem en årrække haft god succes med at udbyde kurser for ledige

Disse kurser kaldes også for 6 ugers selvvalgte kurser, men er målrettet ledige med ingen eller kun kort uddannelse som er tilmeldt en A-Kasse. Du kan læse mere om kriterierne på 3F`s hjemmeside ved at klikke her

 

 

Jeg kan under alle omstændigheder tale af egen erfaring når jeg siger at uddannelse betyder næsten alt for hvordan din fremtid kan komme til at se ud.

Smart er godt – Lidt for smart er ikke så godt

Da jeg var ung spillede jeg nemlig ofte lidt for smart. Jeg nægtede at tage en uddannelse, da den som jeg sagde dengang: ” Hæmmede min kreativitet ! “. Jo, jeg var en lidt for glad ung mand, som var “Born to be wild”.

Jeg ønskede at være forfatter, og spejlede mig i forfattere som ikke havde taget nogen uddannelse og tænkt at hvis de kan, så kan jeg også. Ja, faktisk gik jeg så vidt at tænke at netop fordi de ikke havde nogen uddannelse, at det var dette som havde gjort dem store forfattere. Systemet havde ikke fået ødelagt deres kreativitet.

Yup, true story.

Men så blev jeg ledig – i lidt for lang tid

Efter mange år på kontanthjælp, da det desværre ikke var nok bare at tro nok på sig selv, begyndte jeg at tage kurser for ledige i at skrive. Jeg begyndte også at tage andre kurser for ledige her i Kolding, og langsomt men sikkert efter flere år, kom jeg endelig permanent ind på arbejdsmarkedet.

Jeg arbejder nu med at skrive tekster til hjemmesider ( som tekstforfatter), samtidig med at jeg skriver videre på min egen roman, som jeg roligt kan sige er meget mere velskreven end som jeg skrev før.

Så jo uddannelse betaler sig. Men det betaler sig også at være kreativ. Det ene kan ikke klare sig uden det andet.

Er du mest kreativ, eller du er mest struktureret ?

Smid gerne en kommentar.

 

 

 

Posted by juli 4, 2016 Leave a comment Category: kurser Tagged: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *