Løbetøj kvinde- Løb fra Ulven . På polsk

løbetøj kvindeJeg er selv begyndt at arbejde for Brubeck.dk med søgeoptimering, og der lærer man noget nyt hver gang man får en kunde.

Brubeck er for eksempel en hjemmeside for et nyt polsk brand indenfor sportstøj ( primært løbetøj kvinde, løbetights til mænd og kvinder, men også lækkert løbeundertøj i merino uld. Det er der jo sså mange nye brands der gerne vil sælge, tænker du måske. Og fint nok at de kommer fra Polen, det er sikkert billige priser. Kom nu videre, vi har hørt det.

Fint nok, men har du også hørt at det er den fabrik i Polen som mange af største mærker indenfor løbetøj, sportstøj og outdoor beklædning får fremstillet deres varer ? Har du også hørt at Brubeck vandt i konkurrencen bedste cykeltrøje ved den største sportsmesse i Polen ?

Det har du i hvert fald nu

Løbetøj vinter

At producere løbetøj er ikke så svært. Du har noget tøj, og så løber du i det. Nemt. At producere virkelig godt løbetøj som vinder test efter test, og som samtidig har markant lavere priser end de andre mærker + at det stadig har et lækkert design + at holdbarheden er helt i top. Se det er en anden sag.

Og det er der at Brubeck med sine rigtigt mange år som producent for at andre mærker indenfor løbetøj vinter, har opbygget en ekspertise som du nu som forbruger kan nyde godt af. Faktisk har Brubeck en garanti som siger at hvis ikke du synes at det her løbetøj er det bedste til prisen du nogensinde har prøvet, ved du hvad, så er vi kede af at have fyldt dig med salgssnak, og du returnerer det bare indenfor 2 uger, kvit og frit. Uden brok fra vores side af.

Når vi producerer vores løbetøj til vinter så er de 2 vigtigste parametre vi optimerer efter

  1. At holde på varme
  2. Samtidig at holde en høj grad af svedtransport

Jeg har lagt et link ind til siden om løbetøj, i toppen af den her artikel. Og der kan du læse meget mere præcist hvordan vi har optimeret vores løbetøj, så det passer til vinterløb.

Og her til sidst har du en guide til at vælge løbetøj til vinter:

Posted by maj 18, 2016 Leave a comment Category: Uncategorized Tagged: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *