Fadølsanlæg leje . Lej dit fadøl i København og Næstved

leje fadølsanlæg københavnFadølsanlæg – lej det her

Hos Maltbazaren kan du leje et fadølsanlæg i København. Men det er ikke hvilken som helst fadøl som Maltbazaren lader flyde i hanerne. Deres hjemmeside er i mange øl-entusiaster verden et mekka af øl, fadøl og udstyr til at brygge sin egen øl.

Hvis du dog ikke orker at brygge din egen øl, kan du leje et fadølsanlæg i København og Næstved hos Maltbazaren.

Billige fadøl – Jo tak

Det rigtigt fede ved at leje et fadølsanlæg er , at det udover at være lidt cool at næsten at kunne have sin egen ølbar at vise frem for venner og familie til den helt store fest. Så sparer man altså nogle penge ved at købe nogle store fustager med øl, i stedet for en masse små flasker. Ergo er det både lidt cool, det er billig fadøl og det er iskoldt. What`s not to like ?

Transport af fadølsanlæg når man lejer det

Hvis det er jeg skal nævne 1 ting som kan være en smule irriterende når man skal leje et fadølsanlæg her i København , hvor jeg selv bor, er at man skal arrangere transport og opsætning med det firma som lejer man fadølsanlægget af. Men der har jeg altså bare fået god service ho Maltbazaren, hurtigt og nemt + at de havde forståelse for at jeg ikke lige havde prøvet at sætte sådan et fadølsanlæg op før. Kudos til dem.

De andre firmaer om lejer fadølsanlæg ud, er sikkert lige så fine til at være flinke og hjælpsomme, nu nævner jeg bare lige dem som jeg selv har brugt.

God fest – Og husk nu at drikke forsvarligt

Ja, ja jeg gider ikke gider ikke lyde som din mor eller far. Men hvis du er ung, og det er første gang du har full access til dit eget fadølsanlæg, så er der jo risiko for at du bare går amok. Og det er ikke meningen. Lad os pumpe god øl ud af hanerne, men ikke noget med udpumpning bagefter. Det bare ikke cool

 

Posted by maj 18, 2016 Leave a comment Category: Uncategorized Tagged: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *